dijous, 15 de desembre de 2011

S'edita "Pa negre" en gallec. Nota de premsa

[Text en català i en gallec. Texto en catalán e en galego]

La novel·la Pa negre, d'Emili Teixidor, s'ha traduït al gallec i està a punt de sortir a la venda editada per la Fundación Vicente Risco amb el títol de Pan negro.

L'edició del llibre, traduït al gallec per Eduard del Castillo Velasco, inclou un DVD de la pel·lícula en versió original catalana subtitulada al gallec, de la qual cosa s'ha encarregat el Festival de Cine Internacional de Ourense (OUFF).

Aquest projecte ha estat possible gràcies a les facilitats donades per la productora Massa d'Or i Cameo i gràcies també a la generositat de l'autor, Emili Teixidor. A més a més, el projecte s'ha finançat mitjançant aportacions de particulars i d'empreses de Galícia, als quals l'editor, Luís Martínez-Risco Daviña, vol agrair la col·laboració.

El llibre veurà la llum el dia 22 de desembre, coincidint amb l'aniversari d'Emili Teixidor i amb el centenari del naixement de l'escriptor gallec Álvaro Cunqueiro. Se n'editaran 1.500 exemplars i es vendrà al preu de 25€.

Pel que fa a la pel·lícula, l'estrena a Galícia es farà el proper dia 20 a l'Auditori d'Ourense. Les entrades es poden reservar a l'adreça secretaria@fundacionvicenterisco.com.


A novela Pa negre, de Emili Teixidor, traduciuse ao galego e está a piques de saír á venda editada pola Fundación Vicente Risco co título de Pan negro.

A edición do libro, traducido ao galego por Eduard del Castillo Velasco, inclúe un DVD da película en versión orixinal catalá subtitulada ao galego, labor do que se encargou o Festival de Cine Internacional de Ourense (OUFF).

Este proxecto foi posible grazas ás facilidades dadas pola produtora Massa d'Or i Cameo e grazas tamén á xenerosidade do autor, Emili Teixidor. Alén diso, o proxecto financiouse mediante achegas de particulares e mais de empresas de Galicia, aos que o editor, Luís Martínez-Risco Daviña, quere agradecer a colaboración.

O libro virá a lume o día 22 de decembro, cadrando co aniversario de Emili Teixidor e co centenario do nacemento do escritor galego Álvaro Cunqueiro. Vanse editar 1.500 exemplares e venderase ao prezo de 25€.

No que fai á película, a estrea en Galicia farase o vindeiro dia 20 no Auditorio de Ourense. As entradas pódense reservar no enderezo secretaria@fundacionvicenterisco.com.
Free Blog CounterEnglish German Translation
Locations of visitors to this page Esta web apoia á iniciativa dun dominio galego propio (.gal) en Internet